Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(2)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
ZWM 5 (W45)
(1)
Braci Wagów 1 (W127)
(2)
Wasilkowskiego 7 (W128)
(1)
Kłobucka 14 (W135)
(1)
K.E.N. 21 (W139)
(1)
Autor
Loiseau, Anna
(2)
Pająk, Zofia
(2)
Amar-Constantini, Delphine
(1)
Cino, Emanuela
(1)
Depraz, Camille
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Drób
(1)
Kucharstwo
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(2)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Tytuł oryginału: La révolution du batch cooking: préparez le week-end. Assemblez la semaine.
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe. Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce. Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy: osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze, wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas, przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia, zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 5 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
ZWM 5 (W45)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Braci Wagów 1 (W127)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wasilkowskiego 7 (W128)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Kłobucka 14 (W135)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
K.E.N. 21 (W139)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
W jaki sposób przygotować smaczne posiłki z kurczaka? Oto książka, która zawiera proste, łatwe i tanie przepisy na wyjątkowo pyszne dania z drobiu. To mięso zawsze zachwyca bez względu na to, czy kurczak przygotowany jest w całości czy w kawałkach. Podane przepisy dopasowane są do poszczególnych pór roku. Znajdziemy tu receptury między innymi na: drobiowe: szaszłyki, sałatki, nugettsy czy krokiety.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Braci Wagów 1 (W127)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej