Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(2)
Audiobooki
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
ZWM 5 (W45)
(1)
Braci Wagów 1 (W127)
(1)
Barwna 8 (BD9)
(1)
Autor
Kowalska, Joanna (anglistyka)
(3)
Atwood, Lisa
(1)
Bloome, Indigo
(1)
Courchesne, Rebecca
(1)
Field, Rick
(1)
Gąsiorkiewicz-Kozłowska, Ilona
(1)
Ruffenach, France
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Język angielski
(1)
Matura
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Gatunek
Dokumenty dźwiękowe
(1)
Powieść australijska
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
(Czerwona Seria / Czarna Owca)
Stanowi cz. 1 trylogii erotycznej trylogii.
Tyt. oryg.: Destined to play.
Ceniona doktor Alexandra Blake planuje wygłosić cykl wykładów na prestiżowych uczelniach kraju, ale jej uwagę przyciąga coś, a raczej ktoś zupełnie inny... Po jednej z prelekcji spotyka Jeremyĺego Quinna, szanowanego lekarza i niebezpiecznego eks-kochanka, jedynego człowieka, w którego obecności pozwoliła sobie na całkowitą utratę kontroli. Po kilku kieliszkach szampana w luksusowym apartamencie, mężczyzna składa doktor Blake niecodzienną propozycję - jeśli zostanie u niego na następne 48 godzin i zaakceptuje dwa nadzwyczajne warunki, całkowicie mu się poddając, przeżyje najbardziej zmysłowe i ekstremalne doświadczenie w swoim życiu...
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Braci Wagów 1 (W127)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 821-3 austral. (1 egz.)
Brak okładki
Audiobook
CD
W koszyku
(Matura / Omega)
Na okł.: Edycja 2009
W komplecie z książką
W komplecie z książką
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Barwna 8 (BD9)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 81 (1 egz.)
Książka
W koszyku
W tej książce zgromadziliśmy niektóre z naszych ulubionych przepisów na dżemy, galaretki, marmolady,marynaty, czatneje, sosy i wiele innych przetworów, a także mnóstwo porad, jak je wykorzystywać. Znajdziesz tu wszystko: od dżemu z jagód do sosu z cukinii, od konfitur z fig po marynowane szparagi i dodatkowo wiele kombinacji, które staną się podstawą twojej spiżarni. Ponieważ mamy wiele lat wspólnych doświadczeń, a nawet zdobyliśmy różne nagrody w konkursach kulinarnych, dzielimy się naszą wiedzą, dając rady i przydatne wskazówki. Gdy zaczniesz myśleć o robieniu przetworów, odkryjesz, że możliwości w tym zakresie są niemalże nieograniczone. Mamy nadzieję, że korzystającz tego przewodnika, zaczniesz znajdować przyjemność w robieniu przetworów w takim stopniu,w jakim my ją znajdujemy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
ZWM 5 (W45)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej