179715
Book
In basket
ZWM 5 (Wyp. 45): wszystkie egzemplarze są wypożyczone Zamawiam wydanie (11 czeka w kolejce)
Wasilkowskiego 7 (2) (Wyp. 128): wszystkie egzemplarze są wypożyczone Zamawiam wydanie (7 czeka w kolejce)
KEN 21 (Wyp. 139): wszystkie egzemplarze są wypożyczone Zamawiam wydanie (8 czeka w kolejce)
Braci Wagów 1 (Wyp. 127): wszystkie egzemplarze są wypożyczone Zamawiam wydanie (15 czeka w kolejce)
Kłobucka 14 (Wyp.135): wszystkie egzemplarze są wypożyczone Zamawiam wydanie (5 czeka w kolejce)
Tytuł oryginału: La révolution du batch cooking: préparez le week-end. Assemblez la semaine.
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe. Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce. Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy: osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze, wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas, przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia, zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków.
Availability:
ZWM 5 (Wyp. 45)
All copies are currently on loan: sygn. 641.5 (2 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 11.
Wasilkowskiego 7 (2) (Wyp. 128)
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 7.
KEN 21 (Wyp. 139)
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 8.
Braci Wagów 1 (Wyp. 127)
All copies are currently on loan: sygn. 64 (2 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 15.
Kłobucka 14 (Wyp.135)
All copies are currently on loan: sygn. 641.5 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 5.
Notes:
General note
Tytuł oryginału: La révolution du batch cooking: préparez le week-end. Assemblez la semaine.
Bibliography, etc. note
Indeksy.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again